Voorzieningen

Winkeltje

In Daglan is een goede buurtsuper daarom treft u bij ons slechts een “eerste hulp bij aankomst”. Een pak rijst of macaroni, een blikje fris of bier, campinggas, producten uit de streek en uiteraard onze Bergerac en Vin de Domme wijnen.

 

Brood bestellen

U kunt iedere dag brood bestellen voor de volgende dag. Bij de bar ligt een inschrijflijst zodat u elke ochtend verzekerd bent van lekkere verse croissantjes en stokbrood.

Toeristische informatie

Wij hebben van alle toeristische attracties brochures die u mee kunt nemen. En heeft u specifieke vragen dan kunt u altijd bij ons terecht.

Aanpassingen voor gehandicapten

In het sanitairgebouw hebben we een speciale toilet en en een aparte douche met wastafel voor diegenen die dat nodig hebben. De toegang tot het zwembad is eveneens rolstoelvriendelijk en in het kleine bad kun je zelfs met een rolstoel in! Voorts hebben we 2 chalets (model Rêve Luxe) die zijn aangepast en voldoen aan de eisen voor een rolstoelgebruiker.

Wasmachine en droger

In het toiletgebouw hebben wij 2 wasmachines en een droger staan. Muntjes kunt u aan de bar of in het winkeltje halen. Er staat ook een strijkplank, het strijkijzer kunt u in het winkeltje lenen.