Sportief

SPORTIEVE EN ANDERE LEUKE MOGELIJKHEDEN BUITEN DE CAMPING

Tweewielers

Onze vallei wordt steeds meer gewaardeerd om de mogelijkheden om met een twee wieler op stap te gaan. Je kunt prima fietsen met een gewone fiets (een paar versnellingen zijn wel aan te raden!), je E-bike of mountainbike. Er zijn een paar fietsroutes uitgezet en voor de VTTers zijn er helemaal legio mogelijkheden! In St Pompon wordt ieder jaar één van de 4 manches van het Franse kampioenschap georganiseerd. Er zijn dus vele tochten uitgezet!

U kunt ook fietsen huren: 

La Roque Bike in La Roque Gageac (ook Nederlands gesproken!) 0033 6 95270278. Zij hebben ook enkele elektrische fietsen.

Bike Bus in Castelnaud http://www.bike-bus.com/  Tel nr: 0033 553 31 10 61

Foto onder: VTT/mountainbike route

 

 

Kanoen

Een keer per week kun je je inschrijven voor het kanoen. Geen spannende rafting maar wel een prachtige tocht langs de kasten van dit gebied. En overal zijn strandjes om te picknicken!

 

Paintball en Survival

Op verzoek regelen we ook dat je in het Foret des Ecureuils met een groep kunt gaan paintballen of als eekhoorns door de bomen kunt klimmen.

Foto onder: Paintball

Foto onder: Survival in het Foret des Ecureuils

 

Via Ferrata

Een spectaculaire nieuwe aktiviteit! Klimmen langs een echt steile want tegen de rotsen tegenover Castelnaud.

Wandelen

Dit gebied is ook bij uitstek geschikt voor wandelaars. Wij hebben een kaart voor u met 25 uitgezette wandelingen! Dit soort uitzichten kom je dan tegen.

 

Golf

Op een half uurtje rijden vindt u 2 golfbanen vlak bij elkaar in Siorac: Golf Club de Lolivari http://www.lolivariegolfclub.com/ en Golf de La Forge http://www.golfdelaforge.fr/