Restaurant

HEEFT U GEEN ZIN OM ZELF TE KOKEN?

Dan kunt u altijd bij ons terecht. U kunt iets op komen halen om “thuis” te eten of gezellig op ons terras van het dagmenu genieten.

AFHAALSERVICE

U kunt bij ons 7 dagen in de week gebruik maken van de afhaalservice. De keuze is erg ruim. Niet alleen frietjes en snacks (kroket, frikandel, kipnuggets etc) maar ook meer dan 12 smaken pizza! 

RESTAURANT

Ons restaurant biedt u 3x per week een Plat du Jour (dagmenu) van 3 gangen aan. De maandag is de dag van de eend. Dan kunt u magret de canard, confit de canard of aiguillettes verwachten. Heeft u liever vis? Dan moet u woensdag komen. Dan kan er forel, zalmfilet of nijlbaarsfilet op het menu staan. Liever gewoon een stukje vlees? Vrijdag is biefstuk of varkenshaas of kipfilet het hoofdgerecht. En altijd met een voorgerecht en een nagerecht. Dat zal een verrassing zijn. Heeft u een dieet of mag u geen suiker? Zeg het van te voren dan houden wij er rekening mee! In het hoogseizoen hebben wij op zaterdag een thema avond. Dat kan ons wereldberoemde pizzabuffet zijn, een soirée américain (hamburger) of een overheerlijke maaltijdsalade.

 

Boven: Gezellig met zijn allen eten. Above: an evening during the low season.

Onder: Magret de Canard met de zelfgemaakte vijgensinaasappelsaus. Below: Magret de Canard with home made fig and orange sauce

Ons wereldberoemde pizzabuffet