Jeugd

JEUGD.

Het jeugdweitje. .

Voor onze wat oudere jeugd van 14 tot 19 jaar, vaak ook pubers genoemd, hebben we ons eigen weitje. Tegenover de camping hebben we een boomgaard van walnotenbomen. Achterin hebben we een stuk afgebakend met struiken en daar mogen zij hun eigen (kleine!) tentje opzetten. Je moet wel minimaal 14 jaar zijn (peildatum is 1 oktober). Er is verder helemaal niets, geen water, electra of sanitair. En na 23.00 uur ook geen wifi meer want dan kunnen ze weer lekker met elkaar chillen en kletsen. Er gelden natuurlijk wel regels. Absoluut verbod van elke vorm van drugs (zowel het in bezit hebben als het roken)! Geen alcohol, geen glas en geen lawaai! Voor je daar je tentje neer mag zetten moet je eerste een intake gesprek met iemand van ons animatieteam hebben. 

Foto: jeugdweitje.

Jeugdactiviteiten.

Uiteraard wordt er voor deze leeftijdsgroep ook eea gedaan. Wij kijken steeds hoeveel jongeren er zijn en passen daar het programma op aan. Buiten de normale dingen als voetbal-, volleybal-  en pingpong tournooien is er ook wel eens een spooktocht georganiseerd. Of waterspelen. Of de jeugd moet de équipe uitdagen in allerlei spelen.

Foto: Spooktocht

Ook hebben we ieder jaar een showavond: Peyrugue Got Talent. Dan treden gasten van de camping op om ons te vermaken. Je wilt niet weten hoeveel onbekend talent er rondloopt! Geweldig!