Camping

OVER ONZE CAMPING.

Onze camping ligt op een helling met een prachtig uitzicht op een 13e eeuws kasteeltje, Le Peyruzel en bestaat eigenlijk uit 3 aparte minicampinkjes. Wij hebben 30 beschutte plaatsen in het bos, ruim 40 mooie in terrassen aangelegde emplacementen met meer en minder schaduw en een tiental terrassen met een werkelijk schitterend panoramisch uitzicht. De plekken zijn ruim, vanaf 90 tot ruim 160 m2 .

In het hoogseizoen zijn gezinnen met kinderen in alle leeftijden, van de kleintjes tot pubers, van harte welkom. Zij zijn op zoek naar gezelligheid, activiteit en sport en rust. Voor de kinderen zoeken zij actief vermaak. Daarnaast bieden wij u een gevarieerd activiteitenprogramma aan onder leiding van ons animatie team!

Onze gasten waarderen de schoonheid van de Perigord Noir met al haar bezienswaardigheden. Velen gebruiken ook een voor- of najaarsvakantie als adempauze om de drukte in Nederland te ontvluchten. De natuur is in het voorjaar op zijn mooist!

 

Naam van de camping. 

De naam van de camping, La Peyrugue, is een “lieu dit” (=plaatsnaam) en betekent Pierre rugue ofwel harde grond (rotspennen meenemen!).

Wilt u geen wedstrijd van het WK, EK, de Tour of de Olympische Spelen missen? Geen probleem, wij hebben een grote tv! 

 Zoekt u de disco? Die hebben wij niet! En ook geen Karaoke!

Wie weet tot ziens op Camping La Peyrugue!

Gilles en Deborah Leclercq

 

Ons telefoonnr is: 0033 553 284026

Openingstijden receptie:
Laagseizoen: van 09.00 tot 20.00
Hoogseizoen: van 08.00 tot 22.00

 

Luchtfoto van de camping, genomen 30 sept 2016